Манекен № 1 на Турция звезда във филма "Перла"/"Gumus" !

петък, 19 юни 2009 г.

През 2002 г. Къванч Татлъту бе избран за най-добър модел на планетата на конкурс,проведен на Хавайските острови.

Още снимки на Къванч
тук

"Gumus"

"Gumus"
"Перла"

Звездата на стартиралия през седмицата в праймтайма на столична телевизия турски сериал "Перла"/"Gumus" Къванч татлъту е манекен № 1 на Турция.През 2002 г.той бе избран и за най-добър модел на планетата на конкурс,проведен на Хавайските острови.Заедно с титлата блондинът получи договор за 500 000 долара.

И макар да има много успехи по модните подиуми,напоследък Къванч се е посветил предимно на актьорството.След "Перла"/"Gumus" той засне и други два хитови сериала,заради които в арабския свят му лепнаха прякора Турския Брад Пит.
роденият в Адана 25-годишен актьор е Мехмет в излъчваната по столична телевизия сапунка.В него е влюбена главната героиня Инджи.
В началото той не споделя чувствата и.Въпреки това обаче се съгласява да се ожени за нея по настояване на своите роднини.
В деня на сватбата си Мехмет избягва от булката.В резултат баща му получава инфаркт и умира..Младежът е принуден да се завърне,за да управлява наследството на татко си.
юслед като в крайна сметка Инджи се омъжва за Мехмет,тя разбира,че бракът не е чак толкова прекрасен,колкото си го е представяла.Девойката трябва не само да спечели любовта на своя съпруг,но и да се справи с интригите,заплетени от снаха и и свекърва и.

Таймс България

Kıvanç Tatlıtuğ & Rola Saad


1 коментара:

Анонимен,  2 август 2009 г. в 18:13  

super e i pesenta i pevicata i Kivanc :* obi4am te sladur(h)

Публикуване на коментар

portalturkey@gmail.com

Последователи

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP