Сонгул ще даде специални съвети на танцуващите звезди утре вечер, а Къванч ще оценява най-красивите модели в света на финалите в София след месец !

събота, 10 октомври 2009 г.

Инджи и Мехмед гаджета зад кадър !


Красавицата от сериала "Перла" ще съветва утре танцуващите звезди !


Едни от най-известните телевизионни лица в момента в България - Къванч Татлъ (Мехмед) и Сонгул Йоден (Инджи) от хитовия сериал "Перла" са двойка и в личния си живот. Това научи приближен до "Стандарт". Турският Брад Пит се похвалил с връзката им на финала на конкурса Best Model of The World. Мехмед е един от носителите на тази титла, която му дава и старт към най-големите модни подиуми.
Актьорът модел и красивата Инджи имат и стара любовна история, която обаче приключила около снимките на сериала преди 5 години. Сега любовта им пламнала с нова сила. Инджи е само на 20 години, но вече има и един развод зад гърба си. Била е омъжена за популярния в южната ни съседка актьор и певец Джанберк. Той обаче я ревнувал и постоянно вдигал скандали, което довело до раздялата им. "Краткият ми брак беше най-голямата грешка в живота ми", признава тв красавицата.
Двамата актьори идват в България. Сонгул ще даде специални съвети на танцуващите звезди утре вечер, а Къванч ще оценява най-красивите модели в света на финалите в София след месец.

с>тандарт/Портал Турция

Публикуване на коментар

portalturkey@gmail.com

Последователи

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP