Сонгюл Йоден от хитовия сериал "Перла",даде 30-минутна пресконференция и се радваше на огромен медиен интерес !

понеделник, 12 октомври 2009 г.

Сонгюл Йоден поиска да разгледа "Св. Александър Невски" !

Канят Инджи в Холивуд !

С Мехмет имаме специално приятелство,лаконична е актрисата !




Актрисата отдели близо половин час да раздава автографи след края на разговора с българските медии.

Красивата Сонгюл Йоден беше буквално зашеметена от светкавиците на фотоапаратите, които я очакваха в хотел "Кемпински-Зографски". Красивата актриса, популярна у нас с ролята си на Инджи от хитовия сериал "Перла", даде 30-минутна пресконференция и се радваше на огромен медиен интерес. Сонгюл беше облечена в черна стилна рокля под коляното, а дългите й коси свободно падаха по раменете. Светските хроникьори веднага зашушукаха, как младата звезда е дори по-хубава на живо. Йоден обаче се държеше доста скромно и отговаряше на всички въпроси. Тя сподели, че се чувства истински изненадана и поласкана от посрещането си в България. "Толкова топло ме посрещнаха всички тук. България е една братска страна и аз се чувствам сякаш съм си вкъщи", каза актрисата. Тя пристигна в събота специално за да участва в поредния епизод на "Денсинг Старс 2" снощи. По този повод сподели, че се чувства истински развълнувана и дори леко притеснена за тази си визита. Надява се да бъде добър зрител на шоуто. Не е успяла да разгледа столицата, тъй като до момента програмата й е много натоварена, но се надява да й остане време за две неща - да се срещне с близки приятели на мениджърката си и да посети храм-паметник "Свети Александър Невски". "Знам, че тази катедрала е най-голямата на Балканите, и много искам да я видя", призна пред "Стандарт" Сонгюл. Единственото, което е успяла да види, е "прекрасната гледка" от апартамента в хотела, в който е отседнала, и пътя от летището.
Отношенията й с другата звезда от "Перла" Къванч Татлъту, който играе Мехмет, бяха най-обсъжданата тема. Въпреки че актрисата отрича както предишните си близки взаимоотношения с Къванч, така и затоплянето им в последно време, тя обясни: "Ние с Къванч сме много добри приятели, между нас се породи много специално взаимоотношение, може би защото дълго работихме заедно. Това приятелство продължава и досега. Виждаме се постоянно, семействата ни са приятели и си ходят на гости. Ние с него все пак работим в една агенция." Въпреки всичко Сонгюл отрече в момента да има мъж до себе си. Сподели и част от личния си живот, като не скри, че иска да има много деца в бъдеще. "Аз съм отраснала наистина в голямо семейство и беше много хубаво, затова искам да имам много деца."
Актрисата поддържа прекрасната си фигура с немного усилия. Не спазва строги диети, а практикува пилатес и ходи на фитнес. Когато й остане малко свободно време, ходи на театър и кино, защото обича да е в крак с културния живот. Отскоро обаче такова почти не й остава, защото е залята от предложения за снимки. Не скри, че има оферти дори от Холивуд, както и снима филма "Горчива любов", по който работи в момента. Въпреки всички нови роли, които я очакват на бюрото, Сонгюл разказа, че е влюбена в героинята си от "Перла". "Аз много харесвам Инджи и с добрите, и с лошите й черти. Дълго време бяхме заедно с нея. Колкото до стила и модните аксесоари - не Инджи ги наложи на мен, а аз на нея. Обличах се така и преди да започна сериала, така че пренесох стила си и на снимачната площадка", гордее се актрисата.
Между всички ангажименти Йоден обаче намира време и за благотворителност. Въпреки че не желае да се шуми около инициативите й, в крайна сметка сподели, че спонсорира кампания за превенция на палестински деца от насилие. "Децата са деца навсякъде. Затова, ако мога да изпълня само едно мое желание извън личния ми живот, то би било да не виждам страдащи и умиращи малчугани", зае твърда позиция актрисата.
Иваничка Тодорова

с>тандарт/Портал Турция

Публикуване на коментар

portalturkey@gmail.com

Последователи

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP