Красавицата Сонгюл Йоден, по-известна като Инджи от турския сериал „Перла”, е голямата звезда, която ще пристигне в България !

петък, 9 октомври 2009 г.

[2009-10-09]

ИНДЖИ ОТ “ПЕРЛА” ИДВА У НАС !

Красавицата Сонгюл Йоден, по-известна като Инджи от турския сериал „Перла”, е голямата звезда, която ще пристигне в България. Туркинята е потвърдила, че ще бъде в София в края на седмицата. Сериалът „Перла” продължава да чупи всякакви рекорди по гледаемост. Затова и новината, че на 11 декември 2009 г. и Къванч Татлъту, който играе Мехмет в сериала, ще идва у нас, стана повод за радост у българските дами. Изглежда турските звезди наистина си ценят труда. За двудневното си посещение в България, Мехмет е поискал космическа сума от организаторите на конкурса „Best model of the world”, който тази година ще се проведе в София. След дълги преговори, Къванч се е съгласил да дойде за „скромната” сума от 20 000 евро. С голямата му любов от сериала – Инджи обаче, нещата не провървели така „гладко”. Сонгюл Йоден хич не им цепила басмата и си казала тарифата - 100 000 евро, за да прекара един уикенд при комшиите си. Естествено, организаторите на събитието нямало как да си го позволят, а Сонгюл не склонила да намали цената си. Турски журналисти споделят, че цената не е толкова висока, все пак мадамата прибирала по 80 бона в европейска валута за всяка една заснета серия от сериала. Излиза, че Сонгюл и Къванч – двойката, която покори сърцата на средностатистическата домакиня у нас – отдавна са милионери. Всъщност двамата искали пари за всичко – снимка, автограф, сигурно и за усмивка. Мехмет ще е VIP жури на турски моден конкурс, който за пръв път ще се проведе в друга държава, а именно в София, България. Който ще му иска автограф, да си обмени първо 100-200 евро за всеки случай. За организаторите на модният конкурс 100 хил. евро може и да са прекалено много, но изглежда за Слави Трифонов те не са проблем. Той продуцира тазгодишното издание на Денсинг Старс. Освен в танцувалното риалити, Инджи ще гостува и в Шоуто на Дългия, като освен това ще даде и пресконференция. И така, „влюбените“ идват, и двамата на 11-ти, но с два месеца разлика.
Сонгюл Йоден e родена на 17 февруари 1979 г. в Диарбекир. След като баща й се премества в Анкара, тя отива с него и прекарва там детството си. Известна е в Турция с ролите си както в сериали, така и на театралната сцена. Изучавала е театрално изкуство в Анкара, завършила е Турската театрална академия.
Буквално името Сонгюл в превод от турски означава “розова роза”. Актрисата е много известна със своята красота и благ характер. Преди да се посвети на телевизионните сериали, е била известна в Турция с ролите си в театъра. През 2005 г. Сонгюл Йоден се превръща в истинска звезда със сериала „Перла”, постигнал международен успех, в който се снима в продължение на 2 години.
Гюнер ШЮКРИ

http://www.kircaalihaber.com/Портал Турция

2 коментара:

Анонимен,  11 октомври 2009 г. в 20:58  

jestoko indji i mexmed sa varha

Анонимен,  14 октомври 2009 г. в 17:51  

ох,така ми се иска да ги видя и 2 ще ги разцелувам :8

Публикуване на коментар

portalturkey@gmail.com

Последователи

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP